Bu böreğin sadece alt katında yufka var, üstünde ıspanak ve domates. Yapması çok kolay.
2 Yufka
1 soğan
Ispanak
Üzüm domates
1 paket Labne peynir
Yarım bardak süt
Rendelenmiş mozarella ve dil peyniri
Yufkaları ince dilimler halinde kesip yağlanmış kaba serpiştirdim. Zeytinyağında yumuşayan soğana dondurulmuş ıspanak ekledim. Ardından labne peyniri ve sulandırmak için biraz süt. Ispanağı yufkanın üzerine döküp ortadan bölünmüş domatesleri dizdim. en üstte de peynir. 40-50 dak. fırında pişti.
3 renk, 3 tat
Midilli'de çok şirin bir dükkandan aldığım makarnaları sonunda dostlarımızın geleceği gece yaptım. Somon balığı, zeytinyağı, zeytin ve biraz krema ile yaptım. Sonra da üzerine parmesan rendeledim.
Napoléon, en sevilen imparator
ben bu pastayı çok sık yapar oldum. pasta kreması yerine limon kabuğu rendesi kattığım mascarpone, krema ve şeker karışımını koyuyorum. şeker az konduğunda bile üzerinde pudra şeker olması, insanı tatlı bir şey yiyeceği havasına sokuyor.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)